English

Cilat rroba banje të vesh? (FOTO)

Ajo ka më shumë rroba bajne se ditët që duhet të qëndrojë me pushim në Dubai.

Made in Chelsea, ylli Millie Mackintosh, po lufton se cilat rroba banje ajo duhet të veshë për pushimet e aj në Dubai.

Për këtë ajo ka bërë disa foto dhe i ka hedhur në rrjetin e saj Twittër për të marrë mendimin e fansave të saj.
Pas mini pushimeve të saj ajo do të kthehet në Londër për të filluar xhirimet e serisë së tretë të filmit Made in Chelsea.
Ajo gjithashtu ka festuar dhe ditëlindjen e 22- të sot

KOMENTE