English

Mario Balotelli takon nënën e tij natyrale

Sulmuesi i Machester City, Mario Blotelli, është parë kohët e fundit shumë shpesh të takojë nënën e tij natyrale madje të shpenzojë më shumë kohë me të dhe madje të shkojë nëpër dyqane me të.

Nëna e tij Rose kishte dy djem dhe në moshën kur Mario ishte 2 vjeç, punonjësit socialë i bindën prindërit ta jepnin Marion në prindër të tjerë, pra dikush tjetër e birësoi.
Mario më pas ka kaluar një operacion intestinal, tepër të vështirë në Brescia Itali, ku u bë i mundur dhe takimi me nënën e tij.
Tani nëna dhe motra e tij kanë shkuar për të jetuar në Manchester dhe bëjnë një jetë normale, ndërsa u mendua se ajo ishte atje vetëm për lekët e Marios.
Por asgjë nuk ishte e vërtetë, ajo donte që familja të bashkohej përsëri.
Ndërkohë babai i tij punon në Gana i cili më vonë dhe ai do të lëvizi në Manchester.

KOMENTE