English

Nuk janë lesbike, thjesht janë mike (FOTO)

Nuk janë lesbike thjesh janë mike.

Por pas një birre vajzat kanë shpërthyer në të qeshura duke imituar sjellje të tilla.
Madje në sy të burrave të tyre. Aktori 38 vjeçar Eddie Cibirian, në vend që të shqetësohej nga sjellja e gruas sët ij 29 vjeçare, përkundrazi ai është i lumtur për lumturinë që ndjen ajo.

Ai madje i ka bërë dhe disa fotografi lojës së tyre aktoreske.

KOMENTE