English

Sëmundja ADHD (Çrregullim Hiperaktiv Vemendjeje të Pamjaftueshme. Sëmundje) VIDEO

Mjekët diagnostikojnë mijëra fëmijë në vit me Çrregullim Hiperaktiv të Vemendjes së Pamjaftueshme, i njohur si A-D-H-D. Për të kuruar këtë sëmundje përdoren, dieta dhe vitamina.
723
Mjekët pastaj u thanë prindërve se fëmija i tyre kishte A-D-H-D ose Çrregullim Hiperaktiv Vemendjeje të Pamjaftueshme, dhe rekomanduan ilaçe. Por gjithnjë, pa efekt. Në shkollë e kishte të vështirë. Kishte mbetur prapa në mësime. Dhe vetëm kur familja kishte hequr dorë nga të gjitha shpresat, dikush sugjeroi Metronom Ndërveprues – Metronom Interactive – (IM), një lloj terapie që ri-stërvit trurin

KOMENTE