English

Gjoksi, arma kryesore e femrave (FOTO)

Kur është fjala për reçipetat dhe në këtë pikë femrat janë shumë të kujdesshme, pasi është dekolteja është pjesë shumë e rëndësishme e trupit të femrës.
Është art të dish ta reklamosh në mënyrën e duhur dhe me finesë femre.

Në një sondazh britanik në 1000 gra, u tregua se 1 në 7 gra vishnin një dekolte me një prerje normale, ndërsa 8 përqind u shprehës se përdorimi i reçipetave që lejonin një dkolte të theksuar i kishin shpëtuar nga gjobat e parkimit të makinave.

Por një shifër prej 28 përqind që përdornin erdhe reçipeta që tregonin gjoksin e tyre pak më shumë se normal ishin të qëndrueshme për një kërkues potencial.

Të tjera u shprehën se një dekolte e hapur dhe reçipeta për rritjen e numrit, ndiheshin më seksi dhe konfidente.

Gjithashtu një listim i femrave sipas suksesit në dekolte ishte:
1. Holly Willoughby
2. Scarlett Johansson
3. Beyonce
4. Rihanna
5. Marilyn Monroe
6. Dita Von Teese
7. Katy Perry
8. Brigitte Bardot
9. Kim Kardashian
10. Lara Stone
Hulumtimi Wonderbra zbuloi se dy të tretat e grave britanike janë të lumtura për të treguar gjoksin e tyre, pasi ndjehen femërore dhe sexy, si dhe u jep atyre më shumë besim.

KOMENTE