English

Feston ditëlindjen e saj. Si e ftuar ishte dhe një deve

26 vjeçarja feston ditëlindjen e saj por e ftuar ishte dhe një deve.

Coleen Rooney e shoqja e futbollistit me famë Wayne Rooney dhe familja e saj njihen për shijet e tyre ektravagante në Cheshire, Manchester United.

Një fqinj i tyre, kishte sjellë një deve për të kënaqur mysafirët, të cilët do të bënin nga një udhëtim të vogël brenda zezidencës të familjes Rooney.

Të gjithë të ftuarit ishin veshur me veshje arabe të shndritshme dhe bënë nga një udhëtim të vogël me deve, ndërsa vetë e zonja e ditëlindjes, nuk ndryshoi veshjen e saj.
Por entuziazmi nuk ka kaluar pa u ndërprerë pak nga një tjetër fqinj, i cili u ankua për zhurmë në orën 10:30 të mbrëmjes, që vinte nga shtëpia e Coleen Rooney.

KOMENTE