English

Apartamentet e pabesueshme me pishina në vend të ballkoneve (FOTO)

Arkitektët kanë bërë një dizajn të guximshmëm dhe shumë spektakolar për kullat e reja në Mumbai të shfaqur me pishina të mbyllura me xham në vend të ballkoneve.

I njohur si Aquaria Grande, rrokaqiejt 37-katëshe janë rezultat i një bashkëpunimi bazuar në arkitektin James nga Hong Kong dhe atij indian të kompanisë së pasurisë së patundshme Group Wadhwa.

Kompleksi do të ketë 200 apartamente, me 3 nivele parkimi për makinën, një palestër dhe sauna.

Por jo gjithkush mund të jetë i frymëzuar nga ky dizajn, pasi të tjerë shprehen është një çmenduri një arkitekturë e tillë dhe vdekjeprurëse.

KOMENTE