English

Bar Refaeli: Shihni topin e tenisit dhe jo mua (FOTO)

Bar Refaeli e dashura e Leonardo DiCaprio, shihet duke luajtur tenis.

Ajo duket e përkryer në lëvizjet e saj por askush nuk shikon topin e tenisit dhe lëvizjet e saj, pasi veshja e saj ka nxjerrë në pah trupin perfekt të Rafaelit.

Ajo shprehet se veshjet e tilla i dëshiron të jenë të rehatshme dhe të ndihet mirë.

Ajo pëlqen të eci në gjurmët e Gisele Bundchen dhe Elle MacPherson përsa i përket mënyrës së përdorimit të veshjeve sidomos të brendshmeve.

Ajo pëlqen materialin pambuk pasi e bën të ndihet rehat me veshjet e saj

KOMENTE