English

Justin Bieber ble një vilë të re 7.5 milion dollarë në Kaliforni (FOTO)

Justin Bieber ka blerë një vilë në Calabasas, Kaliforni. Ai ka patur ofertën pak më shumë se 6.000.000 dollarë, një pronë 9,000 këmbë katrore në Calabasas, një zonë e pasur në luginën San Fernando, 22 milje nga Los Anxhelos.

Pas negociatave të shumta me shitësin Justin ka nënshkruar marrëveshjen për 7.5 milionë dollarë në vend të 6 milionë dollarë që Justin donte.

Ai do të marrë çelësat në dorë deri në fund të qershorit, raporton TMZ.com

E veçanta dhe tepër atraktive për Bieber është se kjo vilë ndodhet në një pronë që ka dy porta sigurie.

Te shtëpia e tij shkruhet: Justin është i mirëpritur në Calabasas dhe privatësia e tij do të respektohet ashtu si e gjithë të tjerëve."

KOMENTE