English

Katherine Jenkins, vals në programin Dancing With The Stars (FOTO)

Katherine Jenkins është një këngëtare klasike, operistike popullore në një teatër muzikor në Welsh Britani.

Ajo ka qënë pjesë e shfaqjes Dancing With The Stars në Hollivud ku ka bërë një performancë të shkëlqyer me partnerin e saj të vallëzimit Mark Ballas.

Ajo ka kërcyer një Vals me të që i ka hapbitur të gjithë madje dhe konkurretnët e tjerë.

Më pas ajo ka festuar me garuesit një mbrëmje të paharrueshme.

Ajo dukej vitale dhe shumë elegante pas humbjes së ca kiogramëve edhe pse u shpreh se nuk ka dëshirë të humbë më shumë.

KOMENTE