English

Mjekët vihen me shpatulla në mur nga pacientët

Çdo ditë e më tepër mjekët po vihen me shpatulla për muri nga ana e pacientëve.

Arsyeja është se pacientët ankohen nga puna e tyre. Numri i ankesave është rritur në drejtim të mjekëve shprehet kryetari i urdhrit të mjekëve Din Abazi.

Në fakt a është e vërtetë që puna e mjekëve lë për të dëshiruar apo është dhe faji i pacientëve?

Gjatë 2011-2012 janë 89 denoncime nga të cilat 11 janë për raste vdekjesh, bën të ditur drejtoria e urdhrit të mjekut.

Nisur nga kjo situatë, Abazi propozon nevojën e një nisme ligjore për sigurimin e spitaleve apo të mjekëve.

KOMENTE