English

Modele amatore lakuriq (FOTO)

"Kjo do të jetë moda e re e të marrit ngjyrë gjatë verës 2012"

Por njerëzit pasi kanë parë këto foto në internet kanë akuzuar kompaninë e amerikane Apparel, të veshjeve se kanë abuzuar me reklamimin e këtyre grave.

Ndërkohë kompania nuk e ka pranuar këtë akuzë dhe u shpreh se janë modele jo profesioniste dhe vajza nga realiteti i përditshëm të cilat ishin të kënaqura që do të prezantonin këto lloj veshjesh të kësaj kompanie.

Idea ka qënë reklamimi i veshjeve, por kuptohet pjesët e trupit të zbuluara janë pika më të forta për përqëndrimin e njerëzve.

Pra mendohet se kompania ka shfrytëzuar lakuriqësinë e vajzave, por që në të vërtetë ato ishin të vetëdijshme për këtë dhe e pranuan kontratën.

KOMENTE