English

Nuk është e lehtë të jesh pjesë e botës showbiz (FOTO)

Të gjithë ëndërrojnë të futen në botën e showbiz.
Pasi arrijnë të futen, kanë një krenari dhe reflektim që duket dhe në fytyrë, por në anën tjetër kanë shumë gjëra për të bërë pasi nuk është e lehtë që të jesh pjesë e botës showbiz, pasi ka shumë për të mësuar lidhur me sjelljen, mënyrën e hyrjes me makinë apo daljes, mënyrën e zbritjes dhe futjes në makinë e shumë gjëra të tjera.

Ndaj për 20 vjeçaren Alexia Limpert, ndoshta do të shohim shumë foto si kjo që hyri në makinë dhe la gjysmën e fustanit përjashta pas një feste me miqtë e saj.

Pas daljes nga klubi, balerina dukej e lumtur kur hipi në makinë, por me shumë siguri nuk e dinte se fustani i saj qe jshtë.

Alexia, një aktore që aspirojnë dhe balerinë, është vendosur për t'u bashkuar në sezonin e tretë të Made in Chelsea, edhe pse ajo ende nuk ka ndonjë skenë të filmuar.

KOMENTE