English

Pamje spektakolare të urës së re kineze (FOTO)

Para ca ditësh në Kinë U hap ura më e lartë në botë.
Foto në krah tregojnë punën e madhe dhe tepër të vështirë që është bërë nga kinezët edhe në ditët e fundit për hapjen e saj.

A kanë menduar rrezikun këta punonjës?
Por dëshira për të punuar i bën njerëzit të fortë dhe të shohin çdo gjë me ambicie dhe optimizëm.

Ajo është projektuar për të lehtësuar trafikun në zonën Jishou të provincës Hunan.

përveç makinave dhe motorrëve që mund të ecin në urrën me 4 korsi, një vend të veçantë kalimi i është rezervuar dhe kalimtarëve.
Kinezët shpresojnë që të kenë lëvizje të lirë në këtë pjesë ku rrugët janë të ngushta dhe reliev tepër malor.

KOMENTE