English

Qeni dhe Rosa e vogël (rika) bëhen miq

Foto fantastike nga dy miq që shkojnë gjithandej bashkë.
Duket si përrallë por është e vërtetë.

Edhe notojnë, vetëm se rika ja merr pak në not qenit...

Rika e vogël do të kishte ngordhur po të mos ishte marrë nga një qen dhe i zoti i tij.

Rosën ose nëna e rikës e kishte ngrënë dhelpra dhe ajo kishte mbetur vetë dhe ishte me fat pasi gjeti një shtëpi të re.

Qeni filloi ta pastrojë menjëherë rikën e vogël nga balta e mbuluar dhe që atëherë ata rrinë bashkë në shtëpinë e të zotit të qenit i cili është një argjendar.

Ata rrinë bashkë dhe luajnë bashkë madje rika është fotografuar në majën e kokës së qenit.

KOMENTE