English

Rihanna insiston se nuk është e diskutueshme

Shumë video dhe këngë të saj kanë rënë pre e çensurës duke u bërë shumë bajat.

Por ajo vetë thotë duke insistuar se nuk mund të jetë e diskutueshme.

Videoja e saj e fundit "we found love" ka tërhequr vëmendje për përshkrimin e saj të drogës dhe dhunës.

Ajo shprehet se kur bën video është një lloj arti dhe vetëm 4 minuta për ta bërë vizuale e cila shpreh mesazhin e këngës për publikun që ta kuptojnë.

"Unë asnjëherë nuk bëj këngë apo video për të ngjallur apo dhe bërë replika, gjithçka është e ndershme dhe ndonjëherë shkoj dhe pak më larg por asnjëherë për polemika" shprehet Rihanna.

Përveç muzikës ajo do të fillojë të pushtojë dhe botën e filmit.
Ajo dëshiron të luajë dhe rolin e Whitney Houston në një film që flet për jetën e saj të vonë. Do të jetë një rol shumë i madh dhe të gjithë do të donin të luanin një rol për të.

KOMENTE