English


Seks falas për studentet femra, që duan nota të mira

Një grup studentësh gjermanë, në Gjermani, i përbërë prej tre djemsh, të cilët nuk identifikohen me emrat e tyre realë kanë filluar një projekt-shërbim të ri.

Projekti titullohet "nota të mira përmes një seksi të mirë."

Tre djemtë e identifikuar me emra të rremë, Christopher, Oskar dhe Markus, pas një nate vjeshte kur ata ishin të dehur, vendosën të krijonin një shërbim të tillë, që konsiston bërjen seks falas, me studentet femra për të shkarkuar stresin që kanë ato gjatë provimeve. Në këtë mënyrë ato do të jenë më të qeta dhe do të marrin nota më të mira.

Ata kanë mbushur konviktet me reklama të tilla si kush do nota të mira ofrojmë seks pa para.
Në fillim pati nënqeshje dhe nga shokët e tyre por lista sa po vjen e shtohet dhe ata janë të kënaqur pasi po bëjnë diçka që u vjen në ndihmë të tjerëve.
Takimet lihen me e-maile dhe nëse kur takohen pamja lë dyshime nuk realizohet.

KOMENTE
  • gjyshi17:41 - 08 Prill 2012
    ja keni fut kot fare " e kush qenkan ato femra qe mund ta bejn nje gje te till.