English

Gilbert Galanxhi takim në Universitetin Amerikan (VIDEO)

Këto ditë, mik i studentëve të Universitetit Amerikan ishte ambasadori i Shqipërisë në Uashington, zoti Gilbert Galanxhi. Ambasador Galanxhi bëri të njohur para një audience studentore, rolin dhe ndikimin e Shqipërisë në qëndrueshmërinë e Ballkanit dhe përpjekjet e vendit për integrim në Bashkimin Evropian.
804

KOMENTE