English

Gozhda 10 cm i futet në zemër. Përfundon në spital

Dennis Hennis, një 52-vjeçar i vetëpunësuar si ndërtues, ishte duke punuar në çatinë e fqinjit të tij, kur pajisja që fuste gozhdët iu shkëput dhe gozhda depërtoi në zemrën e tij ku ai u përpoq për ta hequr vetë.

Gozhda shpoi anën e djathtë të zemrës së tij dhe ai shkoi në arrest kardiak.

Kirurgu i tij ka arritur të sjellë në jetë Hennis si rezultat i ndihmës së shpejtë mjekësore dhe e këshilloi që të mos përpiqej për ta hequr vetë gozhdën.

Z. Hennis tha Dr Michael Rosenbloom ndjehet sikur kishte fituar llotari.

"Unë u bëra me nip në 23 mars dhe një javë më vonë unë do të vdisja," tha z Hennis. "Tani ne mund të festojmë ditëlindjet së bashku."

Ai u dërguan në qendrën e traumës një orë larg në Camden, New Jersey, dhe shkoi në një operacioni të menjëhershëm.

"Imagjinoni ka një gozhdë në zemër dhe ata duhet të bëni CPR [ringjallje kardio-pulmonare," tha Dr Rosenbloom. "Kjo e kthen një plagë të vogël birë në një gërvishjte".

Z. Hennis pret që të shërohet në kohë për të festuar Pashkët me familjen e tij.

KOMENTE