English

Veza e Pashkëve për familjen mbretërore në Angli

Veza e Pashkëve posaçërisht për familjen mbretërore. Ajo u realizua nga stafi Royal.

Veza do të dërgohet nesër direkt dorazi te mbretëresha e Anglisë e cila do ta hapë atë me familjen e saj në Windsor Castle.

Për herë të parë shihet në publik përgatitja e vezës së Pashkëve për familjen mbretërore.

Veza është bërë nga tri lloje kakao të cilësisë më të lartë posaçërisht me burim nga tre vende të ndryshme afrikane: Sao Thome, një ishull i vogël vullkanik në brigjet e Afrikës Perëndimore, Tanzani dhe Gana.

KOMENTE