English

Seks në publik me rastin e Pashkëve në Kwahu

Një incident i çuditshëm është shënuar gjatë festimeve të Pashkëve të këtij viti në Kwahu në rajonin e Lindjes, duke lënë festuesit në gjendje shoku pasi një zonjushë e bukur në të 20-at ishte duke bërë seks në rrugë.

Incidenti ka ndodhur në rrugën Obomeng shumë e populluar, ku shumë njerëz shkojnë këtu për qejf ose për tu shoqëruar me njerëz të tjerë duke u kënaqur. Incidenti ka ndodhur rreth orës 8.30 të shtunën në mbrëmje, para Pashkëve

Një djalë i ri kishte ndaluar vajzën e re e veshur me kilota burrash e cila kishte një mbishkrim në gjoksin e saj ku thuhej:
"Kush mund të bëjë seks me mua në publik", dhe ai që dukej si i dehur ishte gati të sfidonte këtë mbishkrim që ajo mbante.
Ai filloi direkt të zhvishej edhe pse ishte në shoqërinë e shokëve të tij.

Dhe vajza e pranoi sfidën dhe që të dy filluan seks në publik duke krijuar një tronditje të madhe për publikun.

Më vonë u mësua se vajza ishte një prostitutë dhe ndiqte klientët për seks në këtë mënyrë vetëm për pak para.

Njerëzit mendojnë pse morali ka rënë kaq poshtë në Gana dhe shumë të tjerë mendojnë se të tillë duhen arrestuar nga policia.
Incidenti i çuditshëm në prag të ditës së Pashkëve dhe përveç incidentit gjithashtu u pas se shumë njerëz ishon pasivë në këto festime.

Por në disa qytete u vu re një mënyrë ndryshe e të festuarit, të rinj të dehur rrugëve dhe që gjuanin makinat duke krijuar dhe një atmosferë të pasigurtë edhe pse policia ishte e pranishme dhe kishte marrë masa.

Shkak gjendja ekonomike në vështirësi.
Kwahu është i famshëm për festimin e Pashkëve dhe njerëzit shprehen se ministria e turizmit duhet ta shfrytëzojë këtë rast duke organizuar festivalin e muzikës ose muzikën e këtij vendi ta shesë në tregjet e jashtme pasi është e pëlqyeshme ngshumë turistë.

Rruga Obomeng
833

KOMENTE