English

5 të mitur maqedonas gjenden të pajetë në liqenin e fshatit Smillkovski-Shkup

5 femije maqedonas te mitur jane gjendur te vrare ne afërsi të liqenit të Hekuranës ne Shkup.

Trupat e femıjeve jane gjetur nga peshkataret rreth gjysme ore para ores 22:00 te mbremjes afer liqenit ne fshatın Smillkovski. Ne vendın e ngjarjes jane gjetur dhe gezhoja te cılat te cojne te mendosh se kemi te bejme me nje vrasje.

Nderkohe qe zona vazhdon te mbetet e rrethuar nga policia maqedonase, Minıstria e Puneve te brendshme Maqedonase nuk jep asnje informacıon

KOMENTE