English

Abetare e përbashkët Shqipëri-Kosovë (VIDEO)

Edhe Kosova do të ketë Abetaren që do të përdoret në Shqipëri.
Ministri Tafaj ka theksuar:
"Ministria e Arsimit e Republikës së Kosovës ka pranuar procedurat tona. Ne do të kemi një komision të përbashkët dhe javën që vjen nis procesi i vlerësimit. Kjo abetare do të përdoret nga nxënësit e klasave të para, ndërkohë që ju kujtojmë se në Shqipëri kemi katër abetare që janë në përdorim dhe nuk mund të nxirren nga tregu. Do t'i mbetet shkollave të zgjedhin vetë abetaren, pasi të miratohet edhe abetarja e re"
855

KOMENTE