English

Arvizu dush politikës shqiptare (VİDEO)

Një ditë pas votimit në Kuvend, ambasadori amerikan Aleksandër Arvizu është shprehur i zhgënjyer nga ngjarja.
853
Ka një boshllëk besimi mes dy palëve dhe ky boshllëk besimi është përgjegjës për krizën politike që po zhvillohet. Ai ka kontribuar në mënyrë direkte në paaftësinë e Shqipërisë për të marrë statusin në Bashkimin Europian- ka theksuar Ambasadori amerikan ne Tirane, Arvizu pas nje ceremonie në qytetin e Elbasanit.

KOMENTE