English

Beyonce letër Michelle Obama-s

Beyonce ka shkruar nje leter per zonjen e pare te shteteve te bashkuara Michelle Obama. Ne letren e saj te cilen e ka postuar dhe ne faqen e saj personale, ajo shpreh admirimin dhe krenarine per zonjen Obama, duke e konsideruar ate si nje shembull te vertete te nje gruaje afro-amerikane.

Ne letren e saj thuhet:

"Jam krenare që vajza ime po rritet në një botë, ku ka njerëz si ju që kujdeseni per te.
Ajo kujdeset për familjen e saj, ndërkohë që nuk harron të shohë edhe miliona njerëz të tjerë në shumë mënyra", shkruhet në lettren e saj.

Letra e hapur e Beyonce-s është në vazhdën e mbështetjes që nëna e re dhe bashkëshorti i saj Jay-Z kanë për presidentin Obama dhe familjen e tij.

KOMENTE