English

Hani jeshil, të jeni jeshil shprehet aktoria Lisa Edelstein (VIDEO)

Aktoria Lisa Edelstein 44 vjeçe merr ca ditë pushimi pas disa fotove seksi të xhiruara, përmes të cilave ajo tregon se pse ndihet krenare që është vegjetariane.

Ajo tha: "industria e mishit është me të vërtetë helmuese për mjedisin. Industria e bagëtisë përveç faktit ka shumë gjëra mizore që ndodhin në plehu i cili është jashtëzakonisht toksik.
"Ne vetëm duhet të tërhiqemi me kulturë sa më shumë që të mundemi."

Motoja e saj është : hani "jeshil të jeni përherë jeshil" pra nëse hani perime dhe fruta do të jenë gjithmonë të freskët dhe rinorë.
849

KOMENTE