English

Hot-Dog seksi në Japoni (FOTO)

Si duket dhe Japonia është përfshirë nga kriza financiare, ose diçka tjetër mund

t'i ketë shtyrë krijuesit e këtyre lloj Hot-Dog super të "nxehtë".

Dhe interesante është pasi këta Hot-Dog serviren vetëm për të rritur.

Urojmë së shpejti të globalizohen...

KOMENTE