English

Lindja dhe Perëndimi përfundojnë konfliktin e ngrënies

Mendohet të jetë gjetja ideale e zgjidhjes së konfliktit të ngrënies së darkës midis lindjes dhe perëndimit.

Në njërën anë shërben chork dhe në anën tjetër Chopstick. Është projektuar në mënyrë ideale dhe të mos mbeten pangrënë pavarësisht se në kë zonë të globit ndodhen.

Por kjo zgjidhje ka sjellë dhe mirëkuptim mes çifteve pasi martesa një nga lindja një nga perëndimi ky lloj piruni apo shkopinj ju bën të ndiheni rehat dhe të praktikoni atë anë që nuk e dini.

Madje një shkrimtar shkruan që ky lloj mund të jetë dhe parandalues i Luftës së 3-të botërore.


854

KOMENTE