English

Shoferi manjak që rrezikon familjen e tij(FOTO)

Ky është moment dramatik kur një shofer maniak vjen brenda sekondave të jetës së tij pasi kalon nëpër një nivel të kalimit direkt në rrugën e një treni.
Ai kishte gruan dhe djalin brenda në makinë.
Fotot e pabesueshme, e marrë në stacionin Llangadog, pranë Llandeilo në Uells, u lejuan nga stacioni hekurudhor me qëllim shikimin dhe të paralajmërojë shoferët dhe kalimtarët për rreziqe që i kanë vetë ata në dorë.

Automobilisti, i cili nuk është emëruar me emër, pranoi ngarjen e rrezikshme, duke pretenduar se ai nuk kishte parë dritat e ndezjes ose të vërë re, makinat e tjera për që të pritnin.

Atij ju dha dënimi me 12 muaj me kusht për të bërë 180 orë shërbim në komunitet. Ai do të paguajë dhe gjobën 722 euro.

Gjykata dëgjoi se gruaja e tij ishte e traumatizuar nga incidenti në vitin 2006 kur ata kishin lëvizur në një qytet të afërt.
Në mars të këtij viti Rrjeti hekurudhor u gjobit me 1 milion £, pasi u shpall fajtor për neglizhencë kriminale që çoi në vdekjen e dy vajzave adoleshente në një nivel të kalimit në vitin 2005.

KOMENTE