English

Unë do të vdes, por dua të lind vajzën time të gjallë (FOTO)

Sara u diagnostikua me kancer në zorrë. Ai është përhapur tani në pankreas, zorrë, mushkëri dhe deri në qafën e saj.
Mjekët thanë se hormonet e shtatzënisë kane përshpejtuar rritjen e tumorit.

Një nënë nuk lejoi trajtimin e kancerit pası foshnja e saj e palindur duhet të mbijetonte,edhe pse ajo ka mësuar se nuk do të jetojë për të parë vajzën e saj se si rritet.
Sarah Brook ishte gjashtë muaj shtatzënë kur ajo u diagnostikua me kancer te zorreve.
Mjekët thanë se hormonet e saj te shtatzënisë kane përshpejtuar rritjen e tumorit dhe se ajo mund të shtyjë kimioterapine për vetëm dy javë para se ajo te behej shumë e sëmurë.

Por ajo nuk mund te vazhdonte me gjate pa kimioterapi dhe kjo kohe mjaftoi per te lindur vajzen e saj Polly Jean me prerje cezariane në por vetem 27 javëshe.

Komplikimet mjekësore, jane bere shume te forta per nenen e re.
Por zonja Brook, 32 vjec, nga Islington, në veri të Londrës, tha se kanceri është përhapur në pankreas, zorrë, mushkëri dhe qafë dhe nuk mund të shërohet.
Mjekët thonë se janë vetëm 25 raste të raportuara në mbarë botën me të njëjtën shkallë tumorrı. Ajo tha: "Unë vetëm dua të jem një nënë për vajzën time për fëmijën tim dhe do te vazhdoj të jem mik dhe gruaja më e mirë për burrin tim për aq kohë sa të jetë e mundur."

KOMENTE