English

Portieri me një krah, por i suksesshëm (FOTO)

Që të jesh dikushi, mjafton vetëm pasioni dhe këmbëngulja.
Vetëm me një dorë por detyrën si portier e realizon shkëlqyeshëm.

Ai ka një mendje të mprehtë pasi parashikon drejtimin e topit edhe pse dora e djathtë i mungon.
Në ndeshjen e fundit të ekipit të tij nga 5 penallti ai priti 3 edhe pse me një dotë, aq sa ka bërë të mendohen mirë kur janë para portierit Tyrone.

Frymëzuesi Tyrone i cili luan për Aston Stars FC në Ligën Jugore Birmingham, humbi krahun e djathtë në moshës 12 vjeçare gjatë kohës që ishte duke luajtur futboll.

Por kjo skuadër nuk ka ndonjë mbështetje financiare edhe pse janë një skuadër e mirë, por ata përpiqen vetë që të gjejnë financues.

Ata shprehen se Ekipi Amputee GB duhet të ketë financim, pasi dhe vende si Sierra Leone patën një financim të plotë për në kupën e botës.

KOMENTE