English

10 gjërat më të çuditshme në eBay (VIDEO)

eBay është bërë tashmë e njohur për të gjithë si një nga faqet ku secili mund të bëjë pak para duke nxjerrë në shitje çdo gjë që nuk hyn më në punë ose diçka që ju e konsideroni të pavlerë ose dhe me "vlerë".

Madje dhe shumë vajza kanë shitur virgjërinë e tyre për arsye të ndryshme.
Gjithsesi dikush mund të bëhet dhe i pasur përmese eBay.
Në videon e mëposhtme jepen 10 gjërat më të çuditshme që janë hedhur në eBay.
psh. një palë të brendshme të Michael Jackson kanë qënë një prej 10 gjërave më të çudithsme që janë shitur eBay.

864

KOMENTE