English

Dita e dasmës kthehet pothuajse në tragjedi

Ajo duhet të ketë qenë dita më e lumtur e jetës së tyre.
Por ditë e dasmës për një çift është kthyer në një makth të gjallë, kur karroca e tyre që tërhiqej nga kali doli jashtë rruge duke hedhur atë dhe vjazën e tyre njëkohësisht dhe shoqëruese në asfalt, vetëm një orë pasi ata ishin lidhur në martesë.
James dhe Claire Sykes janë hedhur në mes të një rrugë anësore nga kali që filloi të ecte me shpejtësi dhe të tre përfunduan në spitalin Pinderfields në Wakefield, West Yorkshire,nxirje dhe gërvishtje në fytyrat e tyre dhe supet.
Dhe vajza e tyre shpëtoi për mrekulli pasi ishte mbrojtur nga i ati.

Ata nuk e harrojnë ditën e dasmës po aq të bukur por njëkohësisht dhe një makth i vërtetë.

Të gjithë të dëshpëruar por dhe me fat që dhe 2 binjakët e tyre nuk ndodheshin në karrocë pasi ishin 9 muajsh dhe ishin mbajtur nga prindërit e tyre.

Gjithashtu ata nuk përfituan asnjë kompesim për arsye se karroca nuk ishte siguruar nga i zoti që e kishte kështu ata nuk mund të përfitonin asgjë.

KOMENTE