English

Komplimentet e preferuara dhe jo të preferuara për gratë

Ju mund të mendoni se partneria juaj ka një buzëqeshje të bukur, por nëse doni të fitoni zemrën e saj, komplimenti më i preferuar që ajo do donte të dëgjonte është: "Jeni më elegante, e shoq që keni hedhur poshtë disa kilogramë. e saj për të qenë i hollë."
Mënyra më e mirë për të kënaqur një grua është që të përmendni humbjen e saj në peshë, ka zbuluar studimi i ri.
Sipas studimit të 2,000 burrave dhe grave, zonjat e duan atë më mirë kur burrat e tyre thonë se ato duken më të holla se normale.
Por edhe pse 43 për qind e vajzave janë të obsesionuar me peshën e tyre, katër në 10 gra janë më të lumtura kur dikush komenton buzëqeshjen e tyre.më tejmrekullueshëm.
Komplimentet e tjera të garantuara kur i thua për erën e parfumit, sa bukur flokët e saj janë, apo çfarë sy të bukur sytë ka ajo.

Një zëdhënës për kujdesin dentar tha se:
"Gratë janë krijesa të ndërlikuara dhe burrat do të mendohen mirë në lidhje me komplimentet që duhet t'i bëjnë"
Gratë preferojnë të marrin komplimente për dhëmbët e tyre, për veshjen, për make-up, pra çdo gjë që ato i bën të ndihen duke fluturuar duhet të perceptohet me kujdes nga burrat para se ta shprehin fjalën, në të kundërt do të marrin një "pushim" nga gratë.

Komplimentet më të mira

1. Ju duket se keni humbur në peshë
2. Ju keni një buzëqeshje të bukur
3. Ju vini erë të mirë
4. Flokët e tu janë të bukur
5. Kjo veshje me të vërtetë ju përshtatet
6. Kjo ngjyra me të vërtetë ju përshtatet
7. E dua atë që ju keni veshur
8. Sytë e tu janë të bukur
9. Ju dukeni mjaft elegante
10. Ju dukeni e mrekullueshme

Komplimentet më të këqija

1. Dukeni e lodhur
2. Ju shkoni sipas motit
3. Ju dukeni mirë
4. Ju keni vënë disa kilogramë
5. Ju dukeni thjesht si nëna juaj
6. Ju nuk dukeni aq keq sa mendova
7. Ju nuk jeni aq budalla sa dukeni
8. Ju dukeni më pak e lodhur sot
9. Ju keni karakteristika shumë të mëdha
10. Ju jeni mjaft e gjerë, sikur nuk jeni ajo që duhet të jeni

KOMENTE