English

Lembit Opik përpiqet të fshehë mashtrimin në boks (VIDEO)

Lembit Öpik përpiqet për zhdukjen e mashtrimit në një shfaqje të mundjes në Welshpool Mesi Uells. Ai tani e gjen veten të përfshirë në një ndeshje më 2 qershor 2012.
Ai ka bërë në 14 prill debutimin e tij profesional në arenën e mundjes për te treguar se do të jetë gati për ndeshjen në 2 qershor. Por në skenë ai është përplasur me mundësin Kade Callous të cilin e ka akuzuar për mashtrim.
Dhe në këto momente ka filluar një nxehje që Öpik është ndihmuar nga një mundës tjetër. Opik ka vazhduar me fjalë fyese, deri sa në 2 qershor do të ndeshen në ring.
865

KOMENTE