English

Nicollette Sheridan. Aktorja te Shtëpiake të deshpëruara me një trup perfekt (FOTO)

Nicollette Sheridan 48 vjeçarja që ka luajtur në filmin "Shtëpiake të dëshpëruara" është shfaqur në plazhin e Karaibeve me një trup në formë dhe me rroba banje rozë.

Aktorja ka patur një proçes gjyqësor që akoma s'ka përfunduar lidhur me mosmarrëveshjet e saj te puna e filmit, por përsëri ajo duket e lumtur dhe ndihet rehat me trupin e saj.

Ajo nuk shfaqet vetëm por nën shoqërinë e një mashklulli misterioz.

KOMENTE