English

Peisazhe mahnitëse dhe relieve të zhveshura por pa jetë njerëzore (VIDEO)

867
Gazeta prestigjoze britanike 'The Guardian' në një shkrim për mundësitë e turizmit malor në Shqipëri, në shkrimin "Duke testuar ujërat në Shqipëri", flet për peisazhe mahnitëse dhe relieve të zhveshura.
Killian Fox në "The Guardian’ pasi përshkruan qetësinë e ujërave dhe relievit pa jetë njerëzore, shkruan se nuk shikon rrugë të dukshme, nuk ka linja telefonike për ta lidhur këtë vend me pjesën tjetër të botës dhe nuk është e vështirë të imagjinosh se po udhëton përmes një peisazhi që nuk është trazuar gjatë shekujve.

KOMENTE