English

Si është arsimi në Shqipëri? Studenti pas universitetit nuk di të shkruajë emrin e tij (VIDEO)

Sot në komisionin e Arsimit dhe të Medias opozita ka akuzuar hapur këshilltarin e Kryeministrit për Arsimin, Fatbardh Musai, për abuzime me tekstet shkollore.
Pasi si është e mundur që një person ka 6 vjet, që miratohen vetëm tekste e tij.
Debati ka qenë mjaft i ashpër dhe në video mund të ndiqni debatin që është zhvilluar duke na lënë të kuptojmë se arsimi në Shqipëri është kalbur komplet.
Një djalë që ka mbaruar arsimin e lartë nuk dinte të shkruante emrin e tij, shprehet Valentina Leska.
Atëherë cili mund të jetë konkluzioni për arsimin në Shqipëri?
Ndiqni videon:

869

KOMENTE