English

Supermodelja më e vjetër në botë (FOTO)

Modele 1 në Covent Garden, ka postera gjigantë që tregojnë vajzat më të famshme si Amber Le Bon, Bar Refaeli, Noemie Noel etj.
Por midis tyre ndodhet dhe një nga posterat që bie në sy dhe me të vërtetë mjaft e bukur dhe për tu admiruar.

Daphne Selfe 83 vjeçarja, është ende e kërkuar si një modele dhe tregon se si gratë e moshuara mund të jenë ende seksi dhe të fuqishme.

Por cili është sekreti i saj për këtë figurë tepër të kërkuar dhe në këtë moshë:
Në një intervistë të dhënë ajo shprehet:
"Unë kurrë nuk kam bërë asgjë në fytyrën time, duke e tërhequr me mjete apo mënyra për heqjen e rrudhave. "asnjëherë helme që të ndroja fytyrën time. Unë mendoj se është një humbje e parave. Gjithsesi, unë nuk mund ta përballoja atë.
Unë kam ngjyrosur për herë të parë flokët në shtëpi për një kohë, kur kam filluar të thinjem në moshën 40 vjeç. Herë pas here, unë do të shkojë në L'Oreal si një idiote, por kjo po më shqetësionte gjithnjë e më tepër.
Asnjëherë Botox për trupin tim. Madje dhe ushqimi në rininë time nuk ka qënë ky që ishte sot. Përpiqesha të haja normalisht. Nuk kam qenë shumë e gjatë por asnjëherë s'kam patur më shumë kilogramë se sa duhej.
Gjithmonë kam ecur madje dhe tani si dhe yoga në versionin tim pasi nuk kam patur kohë të vete në programe apo klasa për yoga.

Por ajo shprehet se gjithmonë optimiste për atë që ke në duar duhet të jetë çdo vajzë, çdo gjë kalon, mjafton me një optimizëm që buron në shpirt.

Daphne ka modeluar per Dolce & Gabbana, Tata të Naka dhe Michiko Koshino, dhe ka qenë në reklama për Nivea dhe Olay, plus një video për të Rinj.

KOMENTE