English

Beyoncé dhe Jay-Z gëlltitin birrat në kohë çlodhje (FOTO)

Ajo mund të jetë një grua karriere dhe një nënë e re, por Beyoncé duket se e ka perfeksionuar artin e të qenit një mama punëtore.
Që do të thotë se ajo ka arritur edhe për të siguruar disa kohë të lirë për të shijuar ditët me burrin e saj Jay-Z.
Çifti i lumtur dje ka vendosur për të pirë e për të ngrënë në Kniksat e Nju Jorkut në një lojë basketbolli në Nju Jork.

Veshja e saj nuk ka qenë me bluza të ndonjë skuadre apo lojtari preferues por ka veshur stilin e saj për të qënë e veçantë.

Jay-Z është treguar mjaft elegant dhe xhentëlman në kujdesjen e gruas së tij.
Ata duken të lumtur dhe të çlodhur nga fundjava që e rezervuan për veten e tyre që nga koha e lindjes së vajzës.

KOMENTE