English

6 vjeçari për 3 minuta harxhon 1000 euro

Prindërit e djalit menduan se ishin viktima të ndonjë mashtrimi të përpunuar.
Por djali i tyre kishte arritur gjente fjalëkalimin në kartën e debitit në mënyrë që të blinte kredite për të luajtur lojën Zombie Takeover game.
Apple ka rënë dakord të kthejë paratë.


Jake Sadler 6vjeç kishte përdorur iPod e nënës të tij dhe kishte shkarkuar lojën Zambie, duke bërë pagesën me kartën e debitit të nënës së tij.

Pagesa ishte prej 1000 eurosh. Ishin vetë prindërit që e zbuluan pasi panë në llogarinë e tyre një pagesë për diçka që nuk ishte normale për ta, duke vënë re se 950 euro ishin shpenzuar brenda 3 minutave.
Por kur panë se 6 vjeçari rinte në qoshe duke luajtur lojën e tij, u bëmë kriozë për të parë çbënte dhe atje e zbuluam. Nuk e dinim se ai ishte në dijeni për fjalëkalimin shprehet nëna e Jake.
Prindërit kontaktuan e pronarin e iTones të Apple dhe pasi u morën vesh ranë dakord se paratë do t'i ktheheshin mbrapsht. Jake është një djalë mjaft i zgjuar.
Loja Zombie lejon përdoruesit për të udhëhequr një ushtri prej luftëtarësh mumje, për t'u bashkuar me Vampires Werewolves për tu mbrojtur kundër pushtuesve të njeriut.
Lojtaret ose mund të fitojë medalje ari duke avancuar nivelet, ose ta blejnë atë për të ndihmuar në luftën e tyre.

KOMENTE