English

Aktorja e serialit Scousewives Desperate, seksi dhe e kërkuar (FOTO)

Layla Flaherty është njëra prej aktoreve në serialin "Scousewives Desperate" një serial si "Desperate Housewives" por që bazohet në jetën në Liverpul.

Layla Flaherty, 27 vjeçarja ishte e ftuar në sfilatën e bamirësisë në Manchester bashkë me disa yje të tjerë të TV përfshirë dhe Natasha Giggs.

Por lidhur me dëshpërimin në serial, ajo tregoi sa e dëshpëruar ishte në jetën reale sidomos javën e kaluar kur hoqi të brendshmet në skenë gjatë një shfaqje të modës.
Ajo në këtë sfilatë paraqiti një sërë të brendshmesh dhe rroba banje për këtë verë.
Madje në faqen e saj kishte shkruar, hajdeni më shikoni në sfilatn e bamirësisë dhe merrni modelet që unë do reklamoj.

Gjithashtu flitet që ajo nuk mund të rinovojë kontratën për një seri tjetër të
"Scousewives Desperate" pasi fansat e saj kanë rënë shumë, kështu drejtuesit e Channel 4 nuk kanë nxituar për të shprehur një deklarim të tillë.

KOMENTE