English

Coco përdor të pasmet si balancë për të mësuar serf (FOTO)

Tashmë pothuajse të gjithë e njohim super modelen e famshme dhe tani një prezantuese programesh në Televizion.

32 vjeçarja Coco ka fluturuar me burrin e saj Ice-T për në ishujt tropikale, pasi një arsye më tepër ishte festimi i 11 vjetorit të dasmës së tyre.

Gjatë pushimeve në Hawaii ajo përherë të parë ka prekur valët duke mësuar serf.
Para se të futej në ujë për të praktikuar serf, ajo morri jashtë ujit, mësime se si duhet të vepronte nga një specialist serfi.
Ai u shpreh se ajo ka një karakter të fortë dhe këmbëngulës në realizimin e gjërave.
Kur ajo shkoi në det, burri i saj ishte i shqetësuar pasi nuk mund të shihte me sy të lirë gruan e tij dhe morri dylbi për ta ndjekur atë për ndonjë aksident të mundshëm.
Gjithashtu ata vazhdojnë të shijojnë pushimet e tyre në Hawaii.

KOMENTE