English

Ekspozita e fotografit më të mirë në botë. Femra mbretëresha e botës (FOTO)

Patrick Litchfield, fotografi me famë i cili ka fotografur njerëz të shtresave të larta, mbretër, milionerë, presidentë madje ai ka qënë fotograf në dasmën e Princit të Uellsit dhe Lady Diana Spencer.

Ai kishte një aftësi të jashtëzakonshme në fiksimin e figurës femërore.
Ai vazhdoi të punojë për revistat në mbarë botën duke përfshirë Life dhe Vogue dhe botoi disa librasi dhe ka fotografuar Dukën dhe dukeshën Windsor.

Ai u zgjodh nga Mbretëresha dhe Duka i Edinburgut për të marrë fotografitë zyrtare të jubileut të saj të Artë në vitin 2002.

Dhe sot është hapur ekspozita me foto që për herë të parë shihen nga publiku, ku shprehet figura femërore.

KOMENTE