English

Mani e çmendur, por jo nga një i çmendur (FOTO)

Mani e çmendur. Kush do të donte të ngjitej në këto objekte të larta me ngjitje të lirë duke rrezikuar jetën?

Besoj asnjë, por Vadim Mahorov, nga Novosibirsk, Rusia, e ka pasion të marrë fotografi nga këto ndërtesa tepër të rrezikshme në ngjitje.

Ai shprehet se ka marrë leje para se ngjitet në to, në shumë raste të tjera ai ka kapërcyer fshehurazi rrojet dhe ka realizuar qëllimin e tij.
Dëshira që fotot e mija të jenë ndryshe, më shtyn për t'ë bërë ngjitje të tilla, shprehet Vadim.
Ai ka qënë në të gjitha objektet e larta dhe që i janë dukur interesante në Rusi, me përjashtim të 2 vendeve ku do të donte të ishte shumë shpejt.
1. në yllin që ngrihet në majë të universitetit Stalin
2. në urat e reja që po ndërtohen në Vladivostok

KOMENTE