English

Pamela Anderson qershia mbi tortë për shumë meshkuj (FOTO)

Pamela Anderson ishte qershi mbi tortë dhe e dëshiruar nga shumë meshkuj në një spektakël për makinat në Monako.

Bukuroshja 44 vjeçare ka shtangur të gjithë me trupin e saj dhe këmbët e holla dhe të gjata që dukeshin sikur të ishte një vajzë e re.
Të gjithë filluan të shkrepin aparatet e tyre sapo panë Pamelën e cila duhej të ishte qerdhia mbi tortë në këtë spektakël makinash.
Ajo ishte ftuar nga në Top Marques Monaco nga pronari i klubit Mick Norcross, e cila u bashkua me të dhe fëmijët e tij.
Pamela vetëm qëndroi për një orë e gjysmë para se tëlargohej në 01:00 duke udhëtuar përsëri në Londër.
Para se ajo të shkonte në Britani të Madhe, Pamela kishte qenë në një udhëtim në Berlin, Gjermani.
Ajo ishte atje për të marrë pjesë në një fushatë Peta.

KOMENTE