English

Raffaella Fico në një kërcim italian seksi (FOTO)

Raffaella Fico e dashura e Mario Balotellit përfshihet nga një grup kërcimtarësh meshkujsh në programin italian Isola Dei Famosi.

Thashetheme të ndryshme u hapën lidhur me Rafaelën por ajo shpreson që përmes këtij kërcimi tepër seksi, t'i tregojë atij sa me fat është për ta patur atë në krah.

Çifti u trondit para pak kohësh lidhur me historinë e Marios me vajzat e tjera si dhe nga gjobat e marra nga policia.

Thashethemet vazdhojnë duke thënë se Balotelli e ka mashtruar Rafaelën me shoqen e saj më të mirë, ndërkohë ai nuk e pranon kurrsesi këtë gjë, përveç faktit të një kidhje shumë të shkurtër me prostitutën Jennifer Thompson.
Megjithatë çifti ka diskutuar martesën, por Mario është shprehur se do të jetë pas disa vitesh pasi është tepër herët për të marrë një vendim të tillë.

KOMENTE