English

Rritja ekonomike në Shqipëri, parashikime të zymta (VIDEO)

Deri tani Shqipëria pretendohej se nuk ishte përfshirë nga kriza që përfshiu Europën Lindore dhe atë Qëndrore që nga viti 2009.
Madje ekonomia shqiptare u deklarua me një rritje prej 3.3 përqind.
Po ajo pësoi rënie në vitet që pasuan dhe parashikimet për vitet e ardhshme janë edhe më të zymta. FMN vlerëson se këtë vit rritja ekonomike në Shqipëri do të jetë gati 4 herë më e ulët se mesatarja e rajonit.
902

KOMENTE