English

Shitja më e shtrenjtë në historinë e policisë

Një Ferrari me një çmim 1 milion euro, është zbuluar sot si shitja më e shtrenjtë nga ana e policisë.

Makina ishte gjetur nga policia para një viti e braktisur në një park dhe pas një viti asnjë nuk i doli zot.
Për këtë policia i vendos një çmim 1 milion euro dhe e nxjerr në shitje mes 23 makinave të tjera luksoze.

Mendohet se makina është braktisur nga pronari për arsye të mos pagimit të gjobave të cilat ishin akumuluar prej kohësh.

Super ka një sy-lotim 5998c alumini V12, motor të aftë 660bhp dhe një shpejtësi maksimale prej 217mph.
Enzo Ferrari, e ndërtuar së pari në vitin 2002, mund të arrijë 0-60mph në vetëm 3.4 sekonda.

KOMENTE