English

Si ta përqafoni gruan dhe të rrokulliseni në krevat (VIDEO)

A ju ka ndodhur që kur flini, doni të ndëroni krahun e fjetjes, por nuk mundeni pasi gruaja juaj është duke fjetur në gjoksin tuaj dhe ju me shumë "dashuri" për to, nuk doni që t'ia prishni gjumin?

Ju përpiqeni që ajo të mund të ndiejë dhe të lëvizë duke ju dhënë mundësinë edhe juve për të fjetur ashtu si dëshironi, por përpjekjet s'kanë rezultat pozitiv pasi ajo nuk ndien fare.
Atëherë asnjë mashkull nuk do që të rrijë zgjuar. Ndiqni videon për të mësuar 4 hapat se si ju të flini ashtu si dëshironi dhe pa e zgjuar gruan apo të dashurën tuaj...
1-prisni
2-përqafojeni
3-mbështille rreth vetes dhe rrotulloju bashkë me të
4-...zbulojeni ju
900

KOMENTE